Energetix Magneetsieraad

Iros diensten is officieel dealer van Energetix Bingen Gmbh & co.

Laat u ook verrassen door de schoonheid en de positieve werking van deze prachtige sieraden, waar u graag gezien mee wilt worden. De combinatie van wellness en stijlvolle schoonheid van buiten en binnen maakt Energetix zo bijzonder.

Ons enthousiasme is alleen maar gegroeid de afgelopen jaren door de uitstekende modieuze collectie. Inmiddels zijn wij ook al een aantal jaren gecertificeerd trainers van het bedrijf. Hiermee zorgen we voor een juiste begeleiding van onze franchisenemers en verkooppunten.

Regelmatig zoeken wij in verband met de uitbreiding van ons bedrijf naar mensen met passie die het leuk zouden vinden om ook met Energetix aan de slag te gaan.

Bent u ambitieus en wilt u flexibel werken? Part-time of Fulltime?
Bent u iemand die graag leiding wilt geven aan uw eigen team?
Goed wilt verdienen door het begeleiden van uw team en uw eigen verkopen door te investeren in tijd en trainingen.

Wij zijn alleen op zoek naar mensen die echt willen werken . Wij helpen u als trainer bij uw start, en begeleiden u met onze kennis. Werken in een succesvol team met veel ervaring. Samen werken aan uw eigen onderneming.

Ook met een  eigen bedrijf is dit product een goede omzet maker. Energetix sieraden worden zeer succesvol verkocht o.a. in praktijken, winkels, massagesalons, kapsalons, sportscholen en zelfs in gerenommeerde hotels.

starclubTevens lid van de startclub en daarmee behorende tot de beste 60 partners van Energetix Bingen Ghbm & co.

Wilt u meer informatie of een presentatie op locatie thuis of op het bedrijf boeken? Gastvrouwen doen het bij ons niet voor niets, als dank u wel voor de gastvrijheid hebben wij een extra cadeau “het sieraad van de maand” met 50% korting. Natuurlijk mag zij ook een sieraad uitzoeken ter waarde van 10% van de omzet . Als sportmasseur geef ik graag op de avond zelf een magneet massage om zo de kracht van de magneten te laten ervaren.

Bedrijven hebben de mogelijkheid om het gastvrouwcadeau en 10% aan sieraden te ontvangen, maar heel graag zien wij de 10% naar een goed doel gaan. Wij steunen graag de Stichting MS-Anders met de Kinderkampen. Zie ook www.msanders.nl uw donatie wordt erg gewaardeerd.

Interesse in een presentatie, kijk dan onder contact en neem zo spoedig mogelijk contact met ons op.

Bezoek ook onze webshop eens voor een impressie van de bijzonder mooie collectie welke wij u kunnen bieden. www.magneetsieraad.nl