Evenementen

Promotie van Bedrijf of winkelcentrum

Wij zijn zeker niet Nederlands grootste organisator met de langste ervaring, wel zijn wij het bedrijf die net dat kleine beetje meer doen voor ieder evenement. Door onze brede visie en ons nauwe contact met collega’s en klanten.

Uit ervaring weten wij dat U als zelfstandig ondernemer het vaak ontbreekt aan tijd om een evenement of activiteit goed te organiseren. Het is een tijdrovende bezigheid voor u, voor ons is het onze professionaliteit! Elk evenement die wij voor u organiseren, moet een visitekaartje zijn voor uw bedrijf/winkelcentrum.

Niets is voor ons te gek of het nu gaat om een geheel verzorgde jaarmarkt, braderie, themamarkt (spirituele)beurs, of een ander groot evenement wij nemen u de organisatie vooraf, tijdens en na afloop professioneel uit handen. U kunt zelfs de gehele organisatie bij ons onderbrengen. Wij zullen deze activiteiten dan ook geheel naar uw wensen uitvoeren. Desgewenst kunnen wij zelfs bedrijfsfeesten en bedrijfsbeurzen voor u organiseren met elk gewenst thema en elk budget.Uiteraard is de organisatie voor u altijd kosteloos en dat geldt bij ons ook voor het reclamedrukwerk.

 Wat is een markt bij ons:

 Een braderie/jaarmarkt met ongeveer 50 tot 300 kraampjes, afgestemd op uw verzoek met hobbyisten (zelfgemaakte artikelen), met demonstraties en vrije tijd artikelen, ambachten, standwerkers, enz. Kortom een gezellige markt. Het aantal kraampjes wordt aangepast aan de grootte van de wensen of winkelcentrum.

  Wat is een Vakantiemarkt:

 Een gezellige markt die vaak door ons wordt georganiseerd op recreatieparken en campings. Dit kan ook  vermaak zijn in de kantine denkend aan een spirituele avond, ladiesnight,  een stoere mannen avond met de beroemde Rodeostier, of een opening van het vakantieseizoen met een leuke markt met bv camping gerelateerde producten.

Uiteraard geld voor ons dat alles wat wij doen in overleg is met u. De klant heeft uiteindelijk het laatste woord. Dit houdt in pas als U tevreden bent zijn wij dat ook! De klant is bij ons nog steeds de koning.

Is er interesse voor één van onze activiteiten: bel of mail voor een vrijblijvende afspraak, wij hebben nog wat data vrij staan in 2014.

Vindt u het tijd voor vernieuwing of bent u gewoon nieuwsgierig naar wat wij te bieden hebben? Laat ons weten wat uw wensen zijn, dan doen wij u graag vrijblijvend een passend voorstel.